la 10.6. 11:00 – 15:00 Keräily- ja antiikkiaiheinen kirpputori Kyläluuta tapahtuman yhteydessä
<Onko sinulla nurkissa ylimmääräistä vanhaa tavaraa? Tule myymään Wirmo-Seuran kirpputorille. Wirmo-Seura myy lisäksi omia tuotteitaan. Tiedustelut Pekka Laaksonen:050 0594659
HUOM! Paikkamaksua EI peritä!
Omat pöydät

Historia

Sunnuntaina 24.4.1955 perustettiin Mynämäen VPK:n talossa kunnan museotoimikunnan aloitteesta Mynämäen kotiseutu- ja museoyhdistys. Ensimmäiseen johtokuntaan valittiin: Toivo Mannevaara (puheenjohtaja), Kaarlo Karhunen (varapuheenjohtaja), Veikko Tähkävuori (sihteeri), Raakel Kaseva, Hugo Lehtinen, Pekka Aakula, Antti Laaksonen ja Paavo Kallio. Yhdistyksen toiminta hiipui 1970-luvulla. 18.9.2001 yhdistys herätettiin toimintaan, säännöt nykyaikaistettiin ja uudeksi nimeksi otettiin Wirmo-Seura.

Wirmo-Seuran perustamiskokouskutsu