la 10.6. 11:00 – 15:00 Keräily- ja antiikkiaiheinen kirpputori Kyläluuta tapahtuman yhteydessä
<Onko sinulla nurkissa ylimmääräistä vanhaa tavaraa? Tule myymään Wirmo-Seuran kirpputorille. Wirmo-Seura myy lisäksi omia tuotteitaan. Tiedustelut Pekka Laaksonen:050 0594659
HUOM! Paikkamaksua EI peritä!
Omat pöydät

Vieraskynä

Seura tarjoaa kotisivunsa kotiseutuaiheisille kirjoituksille ja toivoo näin saavansa laajemmat joukot mukaan muistelemaan, kommentoimaan ja kyselemään kaikenlaisia kotiseutuun liittyviä asioita.

Aikaisemmat kirjoitukset jäävät nettisivulle näkyviin ainakin toistaiseksi. Katsotaan, muodostuuko varasto jossakin vaiheessa niin suureksi, että se vaatii tallentamisen jollakin muulla menetelmällä.

Tekstit on tarkoitus pääsääntöisesti julkaista saapumisjärjestyksessä, mutta joskus pyrimme sovittamaan aiheen muuhun tapahtumaan esim. perinneiltaan.

Palautetta kirjoituksiin voi lähettää seuran kotipostiosoitteeseen toimisto[@]wirmo-seura.fi, samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua kirjoittajaksi.

Ensimmäinen Wirmon Vieraskynä ilmestyi pe 29.6.2012.