la 11.8. 9:00 – 14:00 Wirmo-Seura laurin markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.
mm.
Sini Palokangas kumppaneineen esiintyy.
Kepparikilpailut
Maalaisten tori, paikallisia yhdistyksiä...
Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vakku ry:n taiteilijoiden maalauksia.

Tiedustelut:
050 0594659/ Pekka Laaksonen
050 5660677/ Marja Virpi

Vieraskynä

Seura tarjoaa kotisivunsa kotiseutuaiheisille kirjoituksille ja toivoo näin saavansa laajemmat joukot mukaan muistelemaan, kommentoimaan ja kyselemään kaikenlaisia kotiseutuun liittyviä asioita.

Aikaisemmat kirjoitukset jäävät nettisivulle näkyviin ainakin toistaiseksi. Katsotaan, muodostuuko varasto jossakin vaiheessa niin suureksi, että se vaatii tallentamisen jollakin muulla menetelmällä.

Tekstit on tarkoitus pääsääntöisesti julkaista saapumisjärjestyksessä, mutta joskus pyrimme sovittamaan aiheen muuhun tapahtumaan esim. perinneiltaan.

Palautetta kirjoituksiin voi lähettää seuran kotipostiosoitteeseen toimisto[@]wirmo-seura.fi, samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua kirjoittajaksi.

Ensimmäinen Wirmon Vieraskynä ilmestyi pe 29.6.2012.