la 8.12. Perinteiset Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat kivimakasiinilla. Käsityöläiset ja leipurit myyvät tuotteitaan. Wirmo-Seura myy kotiseututuotteita, sekä aamulla keitettyä riisipuuroa ja väskynäsoppaa.

Paikkavaraukset ja tiedustelut: Pekka Laaksonen: 0500594659

Kivimakasiini

Wirmo-Seura ry:n omistama Kivimakasiini soveltuu kesäaikaisten näyttelyiden, kokousten ym. tapahtumien järjestämiseen.

Kivimakasiini on valmistunut vuonna 1892 kunnan lainamakasiiniksi. Pitäjänmakasiiniin talletettiin viljaa hyvien satojen jälkeen, ja sieltä sai katovuosina lainaksi useimmiten korkoa vastaan syönti- ja siemenviljaa.

Mynämäen manttaalikunta lahjoitti v. 1956 kivimakasiinin Mynämäen kotiseutuyhdistykselle museotoimintaa varten. Tulipalon vaurioittama rakennus saatiin vuonna 2006 kunnostettua näyttelytilaksi Alueellisen maaseudun kehittämisohjelman tuella.

Osoite: Keskuskatu 34 B, Mynämäki

Tila on noin 50 hengelle ja varustukseen kuuluu pieni keittiö.

Varaukset: puh. 0500 594 659