ti 3.10. 18:00 – 21:00 Perinneilta: LOSKÄT
<Lokakuun perinneillassa käsitellään Lounais-Suomen käsi- ja taidetellisuusopiston historiaa.

Perinneilta pidetään kirjastolla.

Huom! Paikka!

la 2.12. – 14:00 Wanhan Ajan Joulumarkkinat
<Wanhan ajan joulumarkkinat kivimakasiinilla.
Paikalla käsityöläisiä ja leipureita.

Paikkamaksu 10€.

Yhteydenotot:
Pekka Laaksonen

Kotiseututietoa

Seura kerää ja julkaisee kotiseututietoa erilaisissa muodoissa. Tälle sivustolle pyritään keräämään sellainen aineisto, joka joko on julkaistu aikaisemmin jossakin muualla tai jota ei ole tarkoitus muuten julkaista. Seuran hankkeissa tuottamat, merkittävimmät tietokokonaisuudet ovat Mynämäen muinaisrantoja esittelevät kartat ja paikannimitiedosto (toistaiseksi vain luvan varaisessa käytössä). Laaja aineisto on myös Turun ammattikorkeakoulun Mynämäen perinnerakentamisen yksikön kivimakasiinin korjauksen yhteydessä tuottama ansiokas perusselvitys makasiinin kunnosta.

Tavoitteena on julkaista tällä sivulla myös sellainen näyttelyihin toimitettu teksti, jota ei ole tarkoitus julkaista muulla tavalla.

Seura ottaa mielellään vastaan tekstejä tai tietoa, mistä löytyy sellaista materiaalia, mikä voitaisiin julkaista sivulla.

Perinne talteen ja esille -PowerPoint-esitys PDF-muodossa (5 MB): sisältää kuva-aineistoa mm. Kivimakasiinin korjaamisesta.