la 11.8. 9:00 – 14:00 Wirmo-Seura laurin markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.
mm.
Sini Palokangas kumppaneineen esiintyy.
Kepparikilpailut
Maalaisten tori, paikallisia yhdistyksiä...
Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vakku ry:n taiteilijoiden maalauksia.

Tiedustelut:
050 0594659/ Pekka Laaksonen
050 5660677/ Marja Virpi

Laura Päiviö-Häkämies
Tarkkailen nykyistä Mynämäkeä kolmen kuukauden kokemuksella, sillä aloitin työni kasvatus- ja sivistysjohtajana vuoden 2013 alussa. Kunta on minulle tuttu, olen kotoisin Pyhän kylältä Mietoisista. Jo ennen kuntaliitosta ikäluokkien elämät yhtyivät harrastuksissa, kouluissa ja erilaisten palvelujen äärellä. Lukion jälkeen oli itsestäänselvyys lähteä opiskelemaan ja tutkimaan muuta maailmaa. Opiskelin Tampereen, Uumajan ja Helsingin yliopistoissa sekä olin töissä Helsingissä useita vuosia tehden myös erilaisia projektitöitä kansainvälisillä kentillä. Viimeiset seitsemän vuotta asuin ja työskentelin Kotkan kaupungissa kulttuurijohtajana. Viihdyin erinomaisesti kaikissa asuinpaikoissa ja töissäni, mutta nyt tuntuu hyvältä olla Mynämäen kunnassa ja tehdä töitä oman kotiseudun hyväksi yhdessä kaikkien seudun toimijoiden kanssa.