la 12. – ke 30.8. Wilho Sipilän Sali
1900-luvun pappilainteriööri
<Kulttuuritalo Vanha Yhteiskoulun yksi huone on sisustettu 1900-luvun alun pappilan salin interiööriksi.

Vuosina 1902-1917 Mynämäen Kirkkoherrana ja lääninrovastina, toimi Frans Wilho Sipilä. Tuona aikana he asuivat Mynämäen pappilassa.

Kulttuuritalo Vanha Yhteiskoulu
os. keskuskatu 19
23100 Mynämäki

Näyttely avoinna:
ma-to 12-19
pe 10-16
la 10-14
su suljettu

Vapaa pääsy

la 12. – ke 30.8. Pappila, Kirkko ja Maisema
Lauri Sipilä- Sulho Sipilä- Greta Hällfors-Sipilä
<Taidenäyttelyssä esillä Lauri Sipilän, Sulho Sipilä ja Greta Hällfors-Sipilän taideteoksia.

Paikkana Kulttuuritalo Vanha Yhteiskoulu ja Mynämen Kirjasto.

Näyttely avoinna:
ma-to 12-19
pe 10-16
la 10-14
su suljettu

Vapaa Pääsy

la 12.8. Wirmo-Seura Ry Laurin Markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.

mm.

Maalaisten tori
Paikallisia yhdistyksiä

Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vaku:n taiteilijoiden viime talven aikana tehtyjä maalauksia.

Varaa oma myyntipaikkasi:
050 0594659/ Pekka Laaksonen

Lastenkirppiksestä vastaa:
050 5660677/ Marja Virpi

su 13.8. 10:00 Kotiseutukirkko ja kirkkokahvit
<Aloitamme jumalanpalveluksella Mynämäen kirkossa klo:10:00.
Jumalanpalveluksen jälkeen siirrymme Kulttuuritalo Vanhaan Yhteiskouluun, jossa Wilho Sipilän salin esittely ja kirkkokahvit.

Tervetuloa!

Laura Päiviö-Häkämies
Tarkkailen nykyistä Mynämäkeä kolmen kuukauden kokemuksella, sillä aloitin työni kasvatus- ja sivistysjohtajana vuoden 2013 alussa. Kunta on minulle tuttu, olen kotoisin Pyhän kylältä Mietoisista. Jo ennen kuntaliitosta ikäluokkien elämät yhtyivät harrastuksissa, kouluissa ja erilaisten palvelujen äärellä. Lukion jälkeen oli itsestäänselvyys lähteä opiskelemaan ja tutkimaan muuta maailmaa. Opiskelin Tampereen, Uumajan ja Helsingin yliopistoissa sekä olin töissä Helsingissä useita vuosia tehden myös erilaisia projektitöitä kansainvälisillä kentillä. Viimeiset seitsemän vuotta asuin ja työskentelin Kotkan kaupungissa kulttuurijohtajana. Viihdyin erinomaisesti kaikissa asuinpaikoissa ja töissäni, mutta nyt tuntuu hyvältä olla Mynämäen kunnassa ja tehdä töitä oman kotiseudun hyväksi yhdessä kaikkien seudun toimijoiden kanssa.