la 8.12. Perinteiset Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat kivimakasiinilla. Käsityöläiset ja leipurit myyvät tuotteitaan. Wirmo-Seura myy kotiseututuotteita, sekä aamulla keitettyä riisipuuroa ja väskynäsoppaa.

Paikkavaraukset ja tiedustelut: Pekka Laaksonen: 0500594659

Laura Päiviö-Häkämies
Tarkkailen nykyistä Mynämäkeä kolmen kuukauden kokemuksella, sillä aloitin työni kasvatus- ja sivistysjohtajana vuoden 2013 alussa. Kunta on minulle tuttu, olen kotoisin Pyhän kylältä Mietoisista. Jo ennen kuntaliitosta ikäluokkien elämät yhtyivät harrastuksissa, kouluissa ja erilaisten palvelujen äärellä. Lukion jälkeen oli itsestäänselvyys lähteä opiskelemaan ja tutkimaan muuta maailmaa. Opiskelin Tampereen, Uumajan ja Helsingin yliopistoissa sekä olin töissä Helsingissä useita vuosia tehden myös erilaisia projektitöitä kansainvälisillä kentillä. Viimeiset seitsemän vuotta asuin ja työskentelin Kotkan kaupungissa kulttuurijohtajana. Viihdyin erinomaisesti kaikissa asuinpaikoissa ja töissäni, mutta nyt tuntuu hyvältä olla Mynämäen kunnassa ja tehdä töitä oman kotiseudun hyväksi yhdessä kaikkien seudun toimijoiden kanssa.