ti 3.10. 18:00 – 21:00 Perinneilta: LOSKÄT
<Lokakuun perinneillassa käsitellään Lounais-Suomen käsi- ja taidetellisuusopiston historiaa.

Perinneilta pidetään kirjastolla.

Huom! Paikka!

la 2.12. – 14:00 Wanhan Ajan Joulumarkkinat
<Wanhan ajan joulumarkkinat kivimakasiinilla.
Paikalla käsityöläisiä ja leipureita.

Paikkamaksu 10€.

Yhteydenotot:
Pekka Laaksonen

Helmer Laiho
Olen syntynyt Mynämäen Tiuvaisten kylässä. Koska olen viettänyt suurimman osan nuoruuttani kirkon tuntumassa, ovat kirkonkylän tapahtumat jättäneet minuun pysyvät muistot. Olen toiminut koko työelämäni ajan sähköalalla niin kuin nuorempi veljeni Heikkikin, joka asuu siinä yhteisessä syntymäkodissamme Vehmaan tien varrella. Vaikka olen asunut kauvan muualla, viimeiset 30 vuotta Naantalissa, olen silti seurannut Mynämäen kulttuurielämää. Nyt eläkepäiviä viettäessäni siihen on paremmat mahdollisuudet. Paikallinen kulttuuriyhdistys Wirmo - Seura toimii siinä erinomaisena linkkinä, sillä minua on aina kiinnostanut se, kuinka elettiin ennen ja nyt.