la 10.6. 11:00 – 15:00 Keräily- ja antiikkiaiheinen kirpputori Kyläluuta tapahtuman yhteydessä
<Onko sinulla nurkissa ylimmääräistä vanhaa tavaraa? Tule myymään Wirmo-Seuran kirpputorille. Wirmo-Seura myy lisäksi omia tuotteitaan. Tiedustelut Pekka Laaksonen:050 0594659
HUOM! Paikkamaksua EI peritä!
Omat pöydät

Helmer Laiho
Olen syntynyt Mynämäen Tiuvaisten kylässä. Koska olen viettänyt suurimman osan nuoruuttani kirkon tuntumassa, ovat kirkonkylän tapahtumat jättäneet minuun pysyvät muistot. Olen toiminut koko työelämäni ajan sähköalalla niin kuin nuorempi veljeni Heikkikin, joka asuu siinä yhteisessä syntymäkodissamme Vehmaan tien varrella. Vaikka olen asunut kauvan muualla, viimeiset 30 vuotta Naantalissa, olen silti seurannut Mynämäen kulttuurielämää. Nyt eläkepäiviä viettäessäni siihen on paremmat mahdollisuudet. Paikallinen kulttuuriyhdistys Wirmo - Seura toimii siinä erinomaisena linkkinä, sillä minua on aina kiinnostanut se, kuinka elettiin ennen ja nyt.