la 10.6. 11:00 – 15:00 Keräily- ja antiikkiaiheinen kirpputori Kyläluuta tapahtuman yhteydessä
<Onko sinulla nurkissa ylimmääräistä vanhaa tavaraa? Tule myymään Wirmo-Seuran kirpputorille. Wirmo-Seura myy lisäksi omia tuotteitaan. Tiedustelut Pekka Laaksonen:050 0594659
HUOM! Paikkamaksua EI peritä!
Omat pöydät

Tuula Nikala-Soiha
Kasvatustieteiden maisteri, eläkeläinen

Olen asunut parikymmentä vuotta Mynämäessä, niinpä pidän itseäni jo mynämäkeläisenä. Olen lähes kaiken sen ajan ennen eläkkeelle pääsyäni työskennellyt Vehmaalla peruskoulun yläasteella äidinkielen ja historian opettajana. Sitä ennen toimin Raumalla sanomalehti Länsi-Suomessa kulttuuritoimittajana ja Piikkiössäkin olen opetttanut lapsia  kymmenkunta vuotta. Pidän kirjoittamisesta enkä suorastaan voi olla joskus kirjoittamatta jonkun lehden palstoille havaitsemastani epäkohdasta tai myönteisestä kehityksestä. Vasta Mynämäessä olen tajunnut, että pitkä asuminen jollain paikkakunnalla avaa aivan uusia näkymiä ihmisten elämään sekä seudun historiaan ja kehitykseen.