la 8.12. Perinteiset Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat kivimakasiinilla. Käsityöläiset ja leipurit myyvät tuotteitaan. Wirmo-Seura myy kotiseututuotteita, sekä aamulla keitettyä riisipuuroa ja väskynäsoppaa.

Paikkavaraukset ja tiedustelut: Pekka Laaksonen: 0500594659

Tuula Nikala-Soiha
Kasvatustieteiden maisteri, eläkeläinen

Olen asunut parikymmentä vuotta Mynämäessä, niinpä pidän itseäni jo mynämäkeläisenä. Olen lähes kaiken sen ajan ennen eläkkeelle pääsyäni työskennellyt Vehmaalla peruskoulun yläasteella äidinkielen ja historian opettajana. Sitä ennen toimin Raumalla sanomalehti Länsi-Suomessa kulttuuritoimittajana ja Piikkiössäkin olen opetttanut lapsia  kymmenkunta vuotta. Pidän kirjoittamisesta enkä suorastaan voi olla joskus kirjoittamatta jonkun lehden palstoille havaitsemastani epäkohdasta tai myönteisestä kehityksestä. Vasta Mynämäessä olen tajunnut, että pitkä asuminen jollain paikkakunnalla avaa aivan uusia näkymiä ihmisten elämään sekä seudun historiaan ja kehitykseen.