ke 5.6. 15:00 Kemisti Johan Gadolinin syntymäpäivät ja Gadolin seminaari.
<Perinteinen käynti kemisti Johan Gadolinin haudalla. Käynnin jälkeen kahvit Wirmo-Seura Ry:n toimistolla. Åbo Kemiskällskapet järjestää kahvien jälkeen Gadolin seminaarin. Seminaari on avoin kaikille
la 8.6. 11:00 – 13:00 Avoimet Kylät
<Avoimet kylät tapahtuman yhteydessä Wirmo-Seuran toimisto on avoinna 11-13 ja näyttelyihin voi tutustua.
Tuula Nikala-Soiha
Kasvatustieteiden maisteri, eläkeläinen

Olen asunut parikymmentä vuotta Mynämäessä, niinpä pidän itseäni jo mynämäkeläisenä. Olen lähes kaiken sen ajan ennen eläkkeelle pääsyäni työskennellyt Vehmaalla peruskoulun yläasteella äidinkielen ja historian opettajana. Sitä ennen toimin Raumalla sanomalehti Länsi-Suomessa kulttuuritoimittajana ja Piikkiössäkin olen opetttanut lapsia  kymmenkunta vuotta. Pidän kirjoittamisesta enkä suorastaan voi olla joskus kirjoittamatta jonkun lehden palstoille havaitsemastani epäkohdasta tai myönteisestä kehityksestä. Vasta Mynämäessä olen tajunnut, että pitkä asuminen jollain paikkakunnalla avaa aivan uusia näkymiä ihmisten elämään sekä seudun historiaan ja kehitykseen.