la 10.6. 11:00 – 15:00 Keräily- ja antiikkiaiheinen kirpputori Kyläluuta tapahtuman yhteydessä
<Onko sinulla nurkissa ylimmääräistä vanhaa tavaraa? Tule myymään Wirmo-Seuran kirpputorille. Wirmo-Seura myy lisäksi omia tuotteitaan. Tiedustelut Pekka Laaksonen:050 0594659
HUOM! Paikkamaksua EI peritä!
Omat pöydät

Tapio Kokko
Kirjoittaja on eläkkeelle 1.2.2012 siirtynyt liikuntasihteeri Tapio Kokko, joka näkee sidoksen kolmeen edeltäneeseen vieraskynäläiseen siten, että on syntynyt Ilmari Aikkisen kotitilalla, nyttemmin jo puretussa saunassa, samana päivänä noin yhdeksän ja puoli tuntia myöhemmin kun Heinon Juhani. Matti Laavainen puolestaan toimi esimiehenäni 1.9.1971 alkaen ja on suuresti vaikuttanut nykyisten liikuntapaikkojen syntyyn Mynämäen kunnassa.